Cautare

1535 de rezultate pentru "clasament de fotbal divizia d1 doljj" (3.76 secunde)
Clasament final 1 CFR Cluj 34 21 8 5 63-31 71 2 FC Vaslui 34 22 4 8 58-29 70 3 Steaua Bucuresti 34 19 9 6 47-26 66 4 Rapid Bucuresti 34 18 10 6 54-29 64 5 Dinamo Bucuresti 34 18 8 8 57-32 62 6 Otelul Galati 34 15 7 12 34-29 52 7 Pandurii Tg.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Rui Pedro a reusit o tripla de senzatie la primul sau meci ca titular in grupa H Ceata clujeana, decorul perfect pentru o noua ecranizare a lui Dracula.
Depindem de Olanda Romania s-a impus cu 4-0 in Andorra, intr-o partida contand pentru preliminariile Campionatului Mondial de fotbal din 2014. ... Pentru a ajunge la baraj, tricolorii au nevoie de Olanda:
Nationala de handbal feminin a obtinut cea mai mare performanta sportiva in 2015. SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
Badelj (53) si Perisic in minutul 90 au adus victoria croatilor, care termina pe primul loc grupa, cu maxim de puncte. ... Clasament final:
Nu am mai jucat un meci oficial de mult, dar ma simt bine din punct de vedere fizic. ... Nu stiu nimic de gazon, dar cred ca va fi straniu sa jucam fara spectatori.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a.
Universitatea Craiova a castigat duelul de pe teren propriu cu Farul Constanta cu scorul de 1-0, iar oltenii incheie sezonul regulat pe locul trei in clasament, cu 54 de puncte. Toate reactiile la Fotbal Club.
Din pacate pentru noi, un clasament al coeficientului mediu de inteligenta al populatiei ne situeaza pe antepenultimul loc din Europa. Multi vor fi fost cei care s-au revoltat si au considerat ca din nou am fost nedreptatiti de un cercetator britanic si de studiile lui "tampite".
Definirea notiunii de fericire a ridicat, de-a lungul timpului, probleme adeseori insurmontabile, avand in vedere dificultatea de a cuantifica o stare care depinde de foarte multi factori. Mai nou, un colegiu londonez a inclus printre materiile predate elevilor si ore de "fericire".
Dinamo a remizat cu Sepsi pe teren propriu, scor 0-0, in a doua etapa din play-out-ul Ligii 1.Astfel, Dinamo castiga primul punct in play-out, dar ramane pe locul 8 in clasament, in timp ce Sepsi se pozitioneaza pe locul trei in play-out.
Nu ma numar printre cei care considera ca lovita de derizoriu tentativa televiziunii nationale de a alcatui un top al primilor 100 de romani.
Dan Sucu (59 de ani), unul dintre actionarii de la Rapid, s-a declarat nemultumit de felul in care sunt distribuiti banii din drepturile TV in Liga 1. Acesta considera ca ar trebui sa se tina cont si de audientele generate de fiecare club, nu doar de pozitia din clasament.
Farul s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Sepsi Sfantu Gheorghe cu scorul de 2-0, in etapa cu numarul 28 din Liga 1.
George Copos, desemnat ministru de stat pentru coordonarea mediului de afaceri si a IMM-urilor, a declarat ieri ca, in momentul in care a hotarat sa intre in politica, a luat decizia de a se retrage din toate activitatile pe care le-a avut inainte de 2004, respectiv afaceri si fotbal.
Dupa ce luni comisarul european pentru Extindere, finlandezul Olli Rehn, si-a aminitit de meciurile din anii ’80 dintre Steaua si Kuusysi Lahti, ieri, presedintele Parlamentului European, spaniolul Josep Borell Fontelles, si-a inceput discursul in Parlamentul Romaniei vorbind tot despre fotbal. ... Si echipa de fotbal Steaua castigat cu Valencia.
Cotidianul "Replica" continua prezentarea realizarilor, dar si nereusitele primarilor din judetul Constanta la finalul primului an de mandat. Pentru unii este chiar primul mandat de primar, pentru altii este "cu repetitei".
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste.
google-analytics.com